CTC IT Solutions sinds 2004

 

CTC IT Solutions, is sinds 2004 actief als computer opkoper en it recycling specialist. CTC is een van de grootste en meest professionele ITAD en IMAC/D dienstverleners voor grote en middelgrote internationale ondernemingen.

 

Uw oude hardware is bij ons in veilige handen. Zakelijke gebruikte computers, laptops, pc’s servers, storage- en netwerkapparatuur hebben vaak nog een interessante restwaarde. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling van uw oude zakelijke hardware.

 

VRAAG GRATIS WAARDEBEPALING

CTC IT Solutions is gespecialiseerd in:

 

CTC streeft naar de hoogste opbrengst voor haar opdrachtgevers en een maximale bijdrage aan de circulaire economie door hergebruik en recycling van de ingenomen hardware.

 

CTC werkt samen met Stichting ITdonations waarmee u (een deel van) de restwaarde van uw oude hardware kunt doneren aan een door u gekozen goed doel.

Onze aanpak werkt. Dat blijkt uit de vele jarenlange relaties met grote multinationale ondernemingen.
Zonder omkijken, laten zij de inname van hun oude IT-apparatuur aan ons over. Snel, veilig en goed geregeld.

Internationale IT recycling en vervanging? Kies voor snel en soepel:

CTC staat voor vertrouwen

Naast het opkopen van oude IT-apparatuur bieden wij ook complete IT lifecycle diensten: configuratie, uitlevering en installatie van nieuwe IT-apparatuur. Bij migratietrajecten, verhuizingen, de complete logistiek in goede handen.

Internationaal actief

Wij werken internationaal, onder andere in heel Europa en Noord-Amerika.

Feiten en cijfers
• opgericht in 2004
• actief in Europa en Noord-Amerika
• > 600.000 assets per jaar
• > 40 multinationale opdrachtgevers

Circulaire IT

Ons doel is om werkende apparatuur op te knappen en opnieuw op de markt te brengen. Als dit niet mogelijk is, zullen we onderdelen als reserveonderdelen inzetten of verantwoord laten verwerken om grondstoffen terug te winnen.

Certificeringen

Onze certificeringen bieden u extra zekerheid. Zo beschikken wij over:

blanco

 

Blancco ITAD Gold Partner

Blancco is wereldwijd de best gewaardeerde en gecertificeerde software voor dataverwijdering. Goedgekeurd door de Nederlandse Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD). Voor gegarandeerd 100% dataverwijdering.

  ISO14001

ISO 14001

De internationale norm voor milieumanagementsystemen

 

ISO9001

ISO 9001

De internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen

Niwo

NIWO

Voor het vervoeren, inzamelen, en verhandelen van bedrijfsafvalstoffen zijn wij in het bezit van de NIWO-vergunning. Tevens voldoen wij aan het ’besluit inzamelen afvalstoffen & regeling vervoerders, inzamelaars, handelaars en bemiddelaars’ met VIHB-nummer: UT509513VIHB.


Heeft u vragen of wilt u met ons kennismaken?


We vertellen u graag persoonlijk hoe wij ook uw overtollige IT-apparatuur veilig en verantwoord kunnen afvoeren en/of vernieuwen.

Bel +31(0)30-24 84 003