Home » Diensten » Hardware opkopen » Computers opkopen

Gebruikte pc's? Wij bieden een hoge restwaarde!

Computers opkopen

Bent u op zoek naar een professionele computer opkoper? Laat uw computers en pc’s professioneel, veilig en snel opkopen door CTC. Wij kopen uw gebruikte zakelijke computers op, verwijderen vervolgens alle data en brengen het opnieuw op de markt. U heeft er geen omkijken meer naar en profiteert van een aantrekkelijke restwaarde! U kunt al vanaf 10 stuks gebruik maken van onze dienstverlening.

Let op: wij kopen géén computers of andere devices op van particulieren.
Neem direct contact op voor een kosteloze waardebepaling!

Vraag waardebepaling
van uw oude IT apparatuur

Waarom oude computers laten opkopen?

Uw zakelijk gebruikte computers verkopen biedt tal van voordelen voor uw organisatie. We hebben hieronder de belangrijkste voordelen voor u opgesomd:

  • Als organisatie wil je niet dat je bedrijfs- of persoonsgegevens in verkeerde handen vallen. Een datalek kan ongewenste gevolgen hebben voor uw reputatie en marktpositie. Uw computers laten opkopen door een gerenommeerde partij als CTC is de veiligste manier om u van uw apparatuur te ontdoen. Als specialist op het gebied van dataverwijdering maken wij gebruik van de zeer geavanceerde data erasure-software van Blancco. Dit om te waarborgen dat alle data 100% veilig verwijderd wordt. Hiermee voldoet u tevens aan alle geldende privacy richtlijnen.
  • Overtollige en ongebruikte computers staan vaak alleen maar in de weg. Het neemt kostbare ruimte in terwijl de restwaarde steeds lager wordt.
  • Uw oude computers verkopen is een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Waar mogelijk brengen wij uw afgeschreven computers (nadat alle data is verwijderd) weer op de markt. Onbruikbare apparaten of onderdelen worden zorgvuldig gerecycled. Het hergebruiken van een computer bespaart al snel minimaal twee kilogram elektronisch afval (e-waste). Hiermee levert u een proactieve bijdrage aan een circulaire economie.
  • Oude zakelijk gebruikte computers laten opkopen is financieel zeer aantrekkelijk. Zeker wanneer het ‘’jonge’’ en goed onderhouden computers met krachtige specificaties betreft. Dit is bovengemiddeld vaak het geval bij zakelijk gebruikte modellen.

Wilt u snel weten wat uw oude computers nog waard zijn?

Kies voor computer opkoop door CTC

Computers laten opkopen en afvoeren is een service waar niet enkel grote multinationals gebruik van maken. Ook steeds meer kleinere organisaties profiteren van de voordelen van deze dienst. Als computer inkoper kopen we alle bekende merken pc’s, desktops en workstations in. Hierbij kunt u onder andere denken aan merken als HP, Microsoft Surface Dell, Lenovo, Toshiba en Acer. Ook voor Macs kunnen wij vaak nog een zeer aantrekkelijke restwaarde bieden. Deze zijn immers immens populair binnen de refurbished markt. CTC inschakelen als opkoper van uw oude computers biedt u de volgende zekerheden:

  • Snel een aantrekkelijke en realistische restwaarde voor uw overtollige zakelijk gebruikte pc’s. Voor het bepalen van de restwaarde kijken wij naar diverse aspecten zoals de nieuwprijs, de conditie, de schermgrootte, de videokaart, de SSD-opslag, het werkgeheugen en bijvoorbeeld de processor.
  • Onze opkoop service kent (letterlijk) geen grenzen. We zijn wereldwijd actief en hebben naast ervaring in Nederland ook de nodige ervaring opgedaan in landen als Spanje, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en andere landen binnen en buiten Europa. Neem voor meer informatie een kijkje bij onze referenties.
  • Het is ons primaire doel om u gedurende het gehele proces volledig te ontzorgen. Zodoende kunt u zich focussen op uw core-business. Bovendien profiteert u van snelle betaling en afhandeling. Onze klanten ervaren dit doorgaans als zeer prettig.
  • Wij gaan zeer zorgvuldig te werk en voldoen uiteraard aan alle wettelijke regels en eisen om desktops en aanverwante zaken op te mogen kopen. Bovendien beschikken we over diverse certificeringen zoals ISO9001, ISO14001, ISO27001 en NEN7510. Dit biedt u nog meer zekerheid.

Ook voor het laten opkopen van al uw andere overtollige hardware kunt u bij ons terecht. Zo kopen wij de volgende apparatuur in: laptops, tablets, servers, storage. Bovendien zijn we niet enkel gespecialiseerd in het opkopen van hardware, maar ook in het volledige spectrum daaromheen.

Wilt u snel weten wat uw oude pc's nog waard zijn?

Interesse? Zo gaan wij te werk

Heeft u een partij computers die u graag wilt laten opkopen? Wij gaan als volgt te werk.

Let op: Wij kopen géén defecte of incomplete apparatuur, of accessoires als kabels, muizen, laptophoezen, webcams, standaarden en toetsenborden. Het minimaal aantal computers dat wij opkopen is 10 stuks. Twijfelt u of uw apparatuur in aanmerking komt? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag vrijblijvend al uw vragen.

Neem contact op

1 Vraag een waardebepaling aan

Neem contact op door ons te bellen op 030 – 248 40 03.

Rapportage

2 Onze specialisten doen een voorstel

Aan de hand van de specificaties van uw computers.

Desktops opkopen

3 Transport van uw hardware

Na akkoord halen wij uw computers op met eigen vervoer.

Desktops Blancco

4 Veilig verwijderen van data

Met behulp van Blancco worden uw computers gewist.

CTC kantoor

5 Rapportage en certificaten

U ontvangt certificaten van dataverwijdering, uitgebreide rapportage en de overeengekomen restwaarde.

Computers recyclen

6 Hardware refurbishen

Wij maken uw oude computers gereed voor een tweede leven.

ONZE CERTIFICERINGEN BIEDEN U EXTRA ZEKERHEID:
ISO 9001 ISO 14001 ISO 27001 WEEELABEX logo Blancco
Gijs van Nieuwenhoven

Wat kan CTC IT Solutions voor u kan betekenen?

We vertellen u graag hoe wij uw overtollige pc’s veilig en verantwoord afvoeren.

Gijs van Nieuwenhoven

Wat kan CTC IT Solutions voor u kan betekenen?

We vertellen u graag hoe wij uw overtollige pc’s veilig en verantwoord afvoeren.

Neem contact op met Gijs
geheel vrijblijvend
of bel op +31 (0)30-2484003