Home » Over CTC IT Solutions

OVER ONS

CTC IT Solutions dé ITAD specialist

CTC IT Solutions, sinds 2004 actief als computer opkoper en IT recycling specialist. CTC is een van de grootste- en meest professionele ITAD en Computer Recycling dienstverleners voor grote en middelgrote internationale ondernemingen.

Uw oude- en overtollige hardware is bij ons in veilige handen. Zakelijke gebruikte computers, laptops, pc’s servers, storage- en netwerkapparatuur hebben vaak nog een interessante restwaarde. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling van uw oude zakelijke hardware.

Vraag waardebepaling
van uw oude IT apparatuur
KIES VOOR SNEL EN SOEPEL

Internationale IT recycling en vervanging?

Onze aanpak werkt. Dat blijkt uit de vele jarenlange relaties met grote multinationale ondernemingen. Zonder omkijken, laten zij de afvoer van hun oude IT-apparatuur aan ons over. Snel, veilig en goed geregeld.

CTC Servicecenter Nieuwegein

CTC staat voor vertrouwen

CTC biedt haar klanten uitgebreide oplossingen voor het terugwinnen van waarde uit hun overtollige IT-apparatuur. Apparatuur wordt altijd op een circulaire en milieuverantwoorde manier verwerkt.

Heldere afspraken en transparante rapportages, iedere stap in onze samenwerking is traceerbaar. CTC is bovendien ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, NEN 7510 en NIWO gecertificeerd. Een goede basis voor vertrouwen!

Wereldwijd actief

Wij werken nationaal én internationaal, onder andere in heel Europa en Noord-Amerika.

Feiten en cijfers

  • opgericht in 2004
  • actief in Europa en Noord-Amerika
  • > 600.000 assets per jaar
  • > 65 multinationale opdrachtgevers

Circulaire IT

Ons doel is om werkende IT-apparatuur op te knappen en zoveel mogelijk opnieuw op de markt te brengen.

Als dit niet mogelijk is, zullen we onderdelen als reserveonderdelen inzetten en, als het echt niet anders kan, verantwoord laten verwerken om de schaarse grondstoffen weer terug te winnen.

Onderdeel van Circular IT group

CTC IT Solutions is sinds 2022 onderdeel van Circular IT group. Samen met de andere bedrijven binnen de groep maken wij ons hard voor circulaire IT. De groep biedt Circular IT-oplossingen gericht op het verlengen van de levensduur van IT-assets en daarmee het minimaliseren van de negatieve impact van de IT-waardeketen op het milieu en het grondstoffengebruik.

Heeft u vragen of wilt u met ons kennismaken?

CTC IT Solutions is gespecialiseerd in:

CTC streeft altijd naar de hoogste opbrengst voor haar opdrachtgevers én een maximale bijdrage aan de circulaire economie door hergebruik en recycling van de ingenomen hardware.

CTC werkt samen met Stichting ITdonations waarmee u (een deel van) de restwaarde van uw oude hardware kunt doneren aan een door u gekozen goed doel.