Home » Diensten » Hardware opkopen » Laptops opkopen

Overtollige laptops? Wij bieden een scherpe restwaarde!

Laptops opkopen

Wist u dat oude zakelijk gebruikte laptops en computers vaak nog een interessante restwaarde vertegenwoordigen? Zeker wanneer de laptops slechts enkele jaren oud zijn. Het draait immers niet alleen om de leeftijd, maar vooral om de prestaties die de laptop nog kan leveren. Als laptop inkoper kopen wij uw oude laptops op, verwijderen we veilig de data en brengen we ze opnieuw op de markt. U maakt hiermee een duurzame en financieel aantrekkelijke keuze.

U kunt al van onze service gebruik maken vanaf 10 laptops. Let op: wij kopen géén laptops op van particulieren. Neem direct contact op voor een geheel vrijblijvende waardebepaling!

Vraag waardebepaling
van uw oude IT apparatuur
Aantrekkelijke restwaarde

Waarom oude laptops laten opkopen?

Bent u in het bezit van oude laptops die u niet of nauwelijks gebruikt? Overweeg om ze te laten opkopen door CTC, uw partner op het gebied van professionele hardware inkoop. Onze opkoop dienstverlening biedt diverse aantrekkelijke voordelen:

  • Uw oude laptops verkopen aan een gerenommeerde laptop opkoper als CTC is de veiligste manier om u van oude hardware te ontdoen. Wij maken gebruik van de zeer geavanceerde data erasure-software van Blancco. Zo weet u 100% zeker dat uw privacygevoelige data veilig verwijderd wordt. Hiermee voorkomt u een datalek en alle gevolgen van dien.
  • Een andere interessante reden om uw gebruikte laptops te verkopen is het financiële voordeel dat u hiermee behaalt. Zeker in het geval van jonge laptops profiteert u vaak nog van zeer schappelijke opkoopprijzen. Wij vinden het belangrijk dat u een eerlijke en marktconforme prijs ontvangt.
  • Oude en ongebruikte laptops staan vaak stof te vangen in het magazijn of ergens in de hoek van het kantoor. Of ze staan bij medewerkers thuis, zonder dat ze echt gebruikt worden ten behoeve van uw organisatie. Bovendien neemt de restwaarde snel af, zeker wanneer het apparaat al enkele jaren oud is. Zonde!
  • Stakeholders hechten steeds meer waarde aan de keuzes die u maakt. Zo wordt duurzaamheid een steeds belangrijker topic. Wist u dat een laptop ‘’refurbishen’’ vaak al snel 2 kg elektronisch afval (e-waste) bespaart? Zeker wanneer u veel ongebruikte laptops heeft, heeft dit relatief veel impact op het milieu. Uw organisatie kan dus een directe bijdrage leveren aan een circulaire economie. Goed voor uw financiën, het milieu en uw reputatie!

Wilt u snel weten wat uw oude laptops nog waard zijn?

Laptop opkoop? Kies CTC!

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun oude zakelijke laptops te laten opkopen. Als laptop opkoper kopen we alle bekende merken laptops, notebooks en ultrabooks in. Hierbij kunt u onder andere denken aan merken als HP, Microsoft Surface, Dell, Lenovo,Toshiba en Acer. Ook voor Apple MacBooks kunnen wij nog een zeer aantrekkelijke restwaarde bieden. Kiest u voor onze laptop opkoop service? Dan profiteert u van:

  • Een snel en geheel vrijblijvend voorstel op maat. Hierbij kunt u rekenen op een realistische en interessante restwaarde. Voor het bepalen van de restwaarde kijken wij naar zaken als de nieuwprijs, de conditie, de schermgrootte, de videokaart, de opslag, het werkgeheugen en bijvoorbeeld de processor.
  • Onbruikbare onderdelen of apparaten worden altijd zorgvuldig gerecycled.
  • Wij hebben veel ervaring in Nederland, maar ons klantenbestand bestaat ook uit diverse multinationals. Is uw organisatie deels in andere landen gevestigd? Ook dan kunnen we u perfect van dienst zijn.
  • Wij voldoen uiteraard aan alle wettelijke regels en eisen om laptops op te mogen kopen. Bovendien beschikken we over diverse certificeringen zoals ISO9001, ISO14001, ISO27001 en NEN7510. Dit biedt u nog meer zekerheid.
  • We verzorgen het gehele spectrum van opkopen tot afvoeren en recycling voor u. Daardoor verloopt het proces snel, veilig en soepel. Ook heeft u een vast aanspreekpunt. Bovendien profiteert u van een snelle betaling.

Ook voor het laten opkopen van al uw andere overtollige hardware kunt u bij ons terecht. Zo zijn we u graag van dienst voor de opkoop van computers, tablets, servers en storage.

 

Wilt u snel weten wat uw oude laptops nog waard zijn?

Interesse? Zo gaan wij te werk

Heeft u een partij laptops die u graag wilt laten opkopen? Wij gaan als volgt te werk.

Let op: Wij kopen géén defecte of incomplete apparatuur, of accessoires als kabels, muizen, laptophoezen, webcams, standaarden en toetsenborden. Het minimaal aantal laptops dat wij opkopen is 10 stuks. Twijfelt u of uw apparatuur in aanmerking komt? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag vrijblijvend al uw vragen.

Neem contact op

1 Vraag een waardebepaling aan

Neem contact op door ons te bellen op 030 – 248 40 03.

Rapportage

2 Onze specialisten doen een voorstel

Aan de hand van de specialisaties van uw laptops.

Servers in CTC servicecenter

3 Transport van uw hardware

Na akkoord halen wij uw laptops op met eigen vervoer.

Desktops Blancco

4 Veilig verwijderen van data

Met behulp van Blancco worden uw laptops gewist.

CTC kantoor

5 Rapportage en certificaten

U ontvangt certificaten van dataverwijdering, uitgebreide rapportage en de overeengekomen restwaarde.

CTC laptops recyclen

6 Hardware refurbishen

Wij maken uw oude laptops gereed voor een tweede leven.

7

ONZE CERTIFICERINGEN BIEDEN U EXTRA ZEKERHEID:
ISO 9001 ISO 14001 ISO 27001 WEEELABEX logo Blancco
Gijs van Nieuwenhoven

Wat kan CTC IT Solutions voor u kan betekenen?

We vertellen u graag hoe wij uw overtollige laptops, veilig en verantwoord afvoeren.

Gijs van Nieuwenhoven

Wat kan CTC IT Solutions voor u kan betekenen?

We vertellen u graag hoe wij uw overtollige laptops, veilig en verantwoord afvoeren.

Neem contact op met Gijs
geheel vrijblijvend
of bel op +31 (0)30-2484003