Dataverwijdering, waarom?

Als organisatie wil je niet dat je bedrijfs- of persoonsgegevens in verkeerde handen vallen. Er staan fikse boetes op het (ook onbewust) lekken van data. Als bedrijf wil je niet dat jouw data in andere handen komt, slecht voor je reputatie en concurrentie-positie.

VRAAG OFFERTE DATAVERWIJDERING »

 

Hackers hebben maar een klein beetje data van jouw organisatie nodig om de volgende stap te kunnen zetten in het binnendringen van je bedrijfssystemen. Dat beetje informatie wordt vaak gevonden op afgedankte of doorverkochte laptops of pc’s die datadragers zoals harde schijven of ssd-drives bevatten.

 

Dataverwijdering, wat is het?

Dataverwijdering met speciale data erasure-software van Blancco maakt de gegevens op een datadrager onleesbaar doordat ze op een specifieke manier worden overschreven. Het voordeel van het softwarematig verwijderen van gegevens is dat u de originele datadrager opnieuw kunt gebruiken en deze dus zijn waarde behoud.

 

Dataverwijdering met software is dat veilig?

De dataverwijdering software van Blancco die CTC gebruikt behoort tot de meest veilige ter wereld. De Blancco data erasure software voor het wissen van gegevens is getest, gecertificeerd, goedgekeurd en aanbevolen door toonaangevende organisaties over de hele wereld. Geen enkele andere dataverwijdering software voor het wissen van gegevens op datadragers heeft dit niveau van naleving van strenge eisen.

 

Na dataverwijdering ontvangt u van ons altijd een officieel certificaat per datadrager als bewijs van een succesvolle verwijdering van de informatie!

VRAAG OFFERTE DATAVERWIJDERING »

 

CTC is gespecialiseerd in het veilig verwijderen van data en het vernietigen van datadragers, zoals harde-schijven, ssd’s, smartphones e.d. voor bedrijven en instellingen.

Afdanken

De IT-apparatuur is aan einde van de levenscyclus en is niet meer inzetbaar. Voorkom dat uw data in verkeerde handen valt en laat deze voor dat het gerecycled wordt eerst 100% veilig verwijderen.

 

Verkopen

Als u uw oude IT-apparatuur verkoopt of doneert laat u eerst de data verwijderen. Hierna kunt u de apparatuur met een gerust hart aan de nieuwe eigenaar overdragen.

 

Her-inzetbaarEen laptop of pc wordt opnieuw ingezet voor een andere werknemer. Laat eerst de data verwijderen en geef daarna het opgeschoonde device aan de nieuwe gebruiker.

 

CTC zorgt met haar zeer krachtige shredder voor een zeer veilige methode om informatie onherstelbaar te verwijderen van harde schijven en tal van andere datadragers. Dit kan als aanvulling van softwarematige dataverwijdering of als uw organisatie dit specifiek vereist.

 

De uiterst veilige Dataverwijdering met Blancco data erasure software voeren wij voor u uit in ons goed uitgeruste servicecenter in Nieuwegein (voordeligste optie) of we komen bij u op locatie.

Bel nu 31 (0)30-248 40 03 voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

VRAAG OFFERTE DATAVERWIJDERING »

Case:
"1.200 laptops veilig en snel uit Barcelona"
Binnen 2 weken na opdracht de restwaarde al op de rekening van de klant.

Certificeringen

Onze certificeringen bieden u extra zekerheid. Zo beschikken wij over:

blanco

 

Blancco ITAD Gold Partner

Blancco is wereldwijd de best gewaardeerde en gecertificeerde software voor dataverwijdering. Goedgekeurd door de Nederlandse Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD). Voor gegarandeerd 100% dataverwijdering.

  ISO14001

ISO 14001

De internationale norm voor milieumanagementsystemen

 

ISO9001

ISO 9001

De internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen

Niwo

NIWO

Voor het vervoeren, inzamelen, en verhandelen van bedrijfsafvalstoffen zijn wij in het bezit van de NIWO-vergunning. Tevens voldoen wij aan het ’besluit inzamelen afvalstoffen & regeling vervoerders, inzamelaars, handelaars en bemiddelaars’ met VIHB-nummer: UT509513VIHB.


Heeft u vragen of wilt u met ons kennismaken?


We vertellen u graag persoonlijk hoe wij ook uw overtollige IT-apparatuur veilig en verantwoord kunnen afvoeren en/of vernieuwen.

Bel +31(0)30-24 84 003